Zoek binnen ons aanbod

Wanneer u op zoek bent naar occasions in de omgeving van Steenwijk, dan loont het de moeite om eens langs te gaan bij Automobielbedrijf Veld in Kallenkote. Hier vindt u namelijk kwalitatieve tweedehands auto’s van allerlei merken. Wij zijn als autobedrijf al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands auto’s in Overijssel. Doordat wij geen enkel automerk vertegenwoordigen, kunnen wij u altijd onafhankelijk van advies voorzien en helpen wij u graag bij alles op het gebied van auto’s. U kunt bij ons terecht voor occasions, maar woont u in de buurt van Steenwijk, en gaat er iets stuk aan uw auto? Kom dan ook langs, want ook dan helpen we u graag, wat het merk van uw auto ook is.

Occasions van verschillende merken bij ons in de regio Steenwijk

In ons autobedrijf met verschillende typen tweedehands auto’s in Kallenkote, in Overijssel, heeft u altijd een ruime keuze. Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod van auto’s? Kom dan langs in onze showroom, dan vertellen wij u er graag alles over. We bespreken wat u verwacht van uw auto, en we zoeken dan de beste auto die past bij uw wensen en verwachtingen. Dankzij ons ruime aanbod aan tweedehands auto’s bij ons autobedrijf in Overijssel zit er altijd de juiste auto tussen. U vindt bijvoorbeeld de volgende merken bij ons bedrijf:

Kies de auto die écht bij u past

Zoals u leest vindt u bij ons bedrijf in de buurt van Steenwijk occasions van allerlei merken. Dit heeft voor u als voordeel dat u bij ons altijd de perfecte auto vindt. Deze wordt ook altijd perfect afgeleverd. Of u nu een degelijke auto zoekt voor woon-werkverkeer, of een mooie bolide zoekt voor mooie tochtjes door de mooie omgeving in Overijssel, bij ons autobedrijf vindt u allerlei tweedehands auto’s. Als u uw auto bij ons koopt, helpen we u ook daarna natuurlijk nog met de nodige reparaties en het nodige onderhoud. Kom de modellen dus bekijken. Heeft u vooraf nog vragen? Bel even naar 06-28918894 of stuur een Whatsapp-bericht. U kunt ook e-mailen naar info@automobielbedrijf-veld.nl of ons telefonisch bereiken op 0521-513309.