slide-0-thumb
slide-1-thumb

Veel meer dan een tweedehands BMW kopen in Overijssel

Wanneer u bijvoorbeeld een tweedehands BMW, Ford of Mercedes wilt kopen bij een betrouwbare garage in Overijssel, dan kunt u dit uitstekend doen bij Automobielbedrijf Veld in Kallenkote. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het verkopen van betrouwbare tweedehands auto’s van allerlei merken. Maar dat is niet het enige dat we doen bij ons autobedrijf. U kunt voor auto’s van alle merken bij ons terecht voor allerlei services. Wij zijn verder aangesloten bij BOVAG, zodat u voor al onze werkzaamheden gegarandeerd bent van een goede kwaliteit.

Een betrouwbare tweedehands BMW kopen in Overijssel

Als u een tweedehands Ford, Mercedes of BMW wilt kopen bij een kwaliteitsgarage in Overijssel, kom dan eens langs bij Automobielbedrijf Veld in Kallenkote. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan occasions van fantastische kwaliteit. De auto’s worden altijd goed gecontroleerd voordat ze ten verkoop worden aangeboden. Zo weet u zeker dat u nog lange tijd rond kunt rijden in bijvoorbeeld een mooie tweedehands Ford, Mercedes of BMW die u bij onze garage in Overijssel kunt kopen. Doen er zich toch problemen voor aan uw auto? In onze werkplaats lossen wij de problemen vakkundig voor u op.

Kom langs en ontdek ons aanbod

Wilt u een tweedehands auto kopen, bijvoorbeeld van Ford, Mercedes of BMW, en wilt u dit doen bij een betrouwbare garage in Overijssel? Kom langs bij Automobielbedrijf Veld. Wij adviseren u graag over de beste auto en we zorgen ervoor dat u snel rondrijdt in een fijne auto. Dit is mogelijk dankzij onze uitstekende service. Wilt u alvast weten welke tweedehands auto’s wij momenteel op voorraad hebben? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-28918894. Via dit nummer kunt u ons ook een Whatsapp-bericht sturen. U kunt ook e-mailen naar info@automobielbedrijf-veld.nl of contact opnemen via 0521-513309. Wij vertellen u dan graag alles over onze tweedehands auto’s.