slide-0-thumb
slide-1-thumb

Bent u op zoek naar een Volkswagen occasion en woont u in Overijssel? Veel mensen dromen van een Volkswagen occasion, bijvoorbeeld het bekende Volkswagenbusje dat vaak als camper gebruikt wordt. Bij Automobielbedrijf Veld in Kallenkote kunt u terecht voor de mooiste occasions van Volkswagen en vele andere merken. Doordat wij zijn aangesloten bij BOVAG, zijn al onze occasions gegarandeerd van een goede kwaliteit. Dit kunt u  doordat wij alle occasions onderwerpen aan een grondige keuring, voordat deze ten verkoop worden aangeboden. Dus wanneer u op een veilige manier een Volkswagen occasion wilt kopen in de gemeente Steenwijkerland, dan kunt u bij ons uitstekend terecht.

Veel verschillende auto’s bij dé Volkswagen occasion dealer in Overijssel

U wilt natuurlijk wel iets te kiezen hebben wanneer u op zoek bent naar een tweedehands auto, zoals een Volkswagen occasion, die u kunt kopen bij ons in de gemeente Steenwijkerland. Dat is een goede reden om onze showroom in Kallenkote te bezoeken. Hier vindt u vele typen Volkswagens, zodat er altijd wel één bij zit die past bij uw wensen en behoeften. Ze zijn ook altijd vakkundig gecontroleerd in onze werkplaats. Ook wanneer u een Volkswagen occasion wilt kopen, dan kunt u bij ons in Kallenkote, Overijssel, (gemeente Steenwijkerland) uitstekend terecht.

Vraag om persoonlijk advies

Bent u toe aan een nieuwe auto, en wilt u daarom een Volkswagen occasion kopen in de gemeente Steenwijkerland? Kom dan zeker eens langs, dan helpen we u graag met het zoeken naar uw ideale en gegarandeerd veilige Volkswagen occasion, gewoon bij u in de buurt in Overijssel. Neem van tevoren even contact met ons op, dan vertellen we u alvast welke occasions wij momenteel hebben staan in onze showroom. Bel of Whatsapp naar 06-28918894, e-mail naar info@automobielbedrijf-veld.nl of bereik ons via 0521-513309.