Onderhoud en reparatie

APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

 

Onderhoud en reparatie

Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplicht APK keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

 

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over moderne diagnoseapparatuur waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen.

 

Bandenwissel

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Als u uw banden bij ons laat wisselen verzorgen wij ook de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.

 

Aircoservice

 

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt. Ook voor auto’s met het nieuwe koudemiddel R-1234yf hebben wij de apparatuur om u professioneel op weg te helpen.

 

Winter- en zomercheck

De verandering van het weer kan een grote impact hebben op uw auto. Laat daarom uw auto bij de seizoenswisselingen controleren. U wilt er in de zomer zeker van zijn dat u veilig op uw vakantiebestemming aankomt en in de winter wilt u natuurlijk niet in de kou komen te staan. Om deze reden hebben wij voor u de zomer- en de wintercheck.

 

Uitlijnen

Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging en is een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw banden. Het uitlijnen van uw auto is een vak apart en bij Automobielbedrijf Veld bent u aan het juiste adres.

 

Monteur

 

Remmenservice

Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat uw remmen goed werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden!

 

Schadeafwikkeling

Heeft uw auto een kras of een deuk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij u met het invullen van het schadeformulier, houden we contact met de schade-expert en de verzekeringsmaatschappij

 

Ruitvervanging

Heeft u een sterretje of kras in uw ruit? Ons team repareert of vervangt zonder problemen uw autoruit.

 

De juiste trekhaak voor uw auto

Wij hebben voor elke auto een passende trekhaak van topkwaliteit. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en staan klaar om uw trekhaak te monteren. Wij monteren uitsluitend de sterkste kwaliteitstrekhaken van de topmerken. Uw garantie voor probleemloos gebruik. Alle trekhaken zijn gekeurd, dus betrouwbaar en veilig.

 

Lassen