Onderhoud & reparatie

APK Keuring
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. 

Onderhoud en reparatie
Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplicht APK keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Storingsdiagnose
Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over moderne diagnoseapparatuur waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen.

Bandenwissel
De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Als u uw banden bij ons laat wisselen verzorgen wij ook de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.

Remmenservice
Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat uw remmen goed werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden!

Schadeafwikkeling
Heeft uw auto een kras of een deuk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij u met het invullen van het schadeformulier, houden we contact met de schade-expert en de verzekeringsmaatschappij

Ruitvervanging
Heeft u een sterretje of kras in uw ruit? Ons team repareert of vervangt zonder problemen uw autoruit.

De juiste trekhaak voor uw auto
Wij hebben voor elke auto een passende trekhaak van topkwaliteit. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en staan klaar om uw trekhaak te monteren. Wij monteren uitsluitend de sterkste kwaliteitstrekhaken van de topmerken. Uw garantie voor probleemloos gebruik. Alle trekhaken zijn gekeurd, dus betrouwbaar en veilig.