Automobielbedrijf Veld geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van autofinanciering. En staat uw droomauto niet tussen ons aanbod of heeft u al een bepaalde auto op het oog? Wij gaan graag voor u op zoek! Ook krijgt u bij ons altijd een goede inruildeal voor uw huidige auto.

Al onze occasions boven de €4750,- worden standaard geleverd met een nieuwe APK, grote beurt, gepoetst en met 6 maanden volledige BOVAG-garantie. Voor auto's onder de €4750 geldt: een nieuwe APK, een onderhoudsbeurt en garantie op maat (in overleg met u). Wij rekenen geen afleverkosten. Heeft u een vraag over ons aanbod? Neem dan contact op met Whatsapp of bel via 06 28 91 88 94.

Autofinanciering
Wilt u geld lenen voor het kopen van een auto? Maak gebruik van de voordelen van autofinanciering! U kunt meteen wegrijden in de auto, omdat u daarvoor nog niet het totale aankoopbedrag hoeft af te rekenen. In plaats daarvan betaalt u tijdens het gebruik van de auto. Een autofinanciering biedt verschillende voordelen, zowel wanneer u de auto zakelijk als particulier wilt rijden.

Bij Automobielbedrijf Veld hebben wij goede ervaringen met de partij Royaal Lease. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring in kredietverlening. Wilt u hier meer over weten? Bereken hier uw maandbedrag of neem contact met ons op via info@automobielbedrijf-veld.nl of 0521 51 33 09/ 0628918894

Zoekopdrachten
Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Wij nemen het zoeken voor u uit handen en u bent ervan verzekerd dat u een goede auto koopt. Bovendien wordt deze bij ons met BOVAG-garantie afgeleverd.

Inruilen
Wilt u uw huidige auto inruilen? Wij staan voor u klaar! Bij ons krijgt u altijd een goede inruildeal voor uw auto. Op onze occasion-pagina kunt u aangeven of u uw huidige auto in wilt ruilen door op ‘vraag offerte aan’ te klikken. Wilt u meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Neem dan contact met ons op!