Werkplaats

Wij zijn al jarenlang actief als schadeherstelbedrijf in de gemeente Steenwijkerland. Een aantal jaar geleden hebben wij een gloednieuwe werkplaats in gebruik genomen. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur voor uw totale auto-onderhoud en voor een uitgebreide APK keuring. Naast drie hydraulische en drie traditionele bruggen, beschikken wij ook over de nieuwste diagnostische apparaten.

Het schadeherstelbedrijf in Steenwijkerland voor alle auto’s

Wij zijn er voor alle autobezitters in Kallenkote en wijde omgeving. Alle merken en type auto’s zijn bij ons van harte welkom. Ook verkopen wij auto’s van alle merken, zowel nieuw als tweedehands. Zoals altijd staat ons uitgebreide team van geschoolde monteurs klaar voor het leveren van de beste service en kwaliteit. Er zijn geen geheimen voor ons, ook de zware klussen gaan wij niet uit de weg. Onze collega's hebben dan ook echt liefde voor het vak en geven u graag een eerlijk advies.

Het autobedrijf met veel verschillende services

Ons autobedrijf en schadeherstelbedrijf in Kallenkote, in de gemeente Steenwijkerland, is zeer veelzijdig. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • APK
  • Onderhoud en reparatie
  • Bandenservice
  • Aircoservice
  • Schadeherstel
  • Uitlijnen

Geholpen zonder afspraak

Voor kleine reparaties zoals het vervangen van lampen, ruitenwissers, bandreparatie, controleren van de bandenspanning, diagnose stellen, het laten poetsen van uw auto of het peilen van olie bent u altijd welkom zonder afspraak. Wilt u na openingstijden langskomen? Ook dat is mogelijk bij ons schadeherstelbedrijf in de gemeente Steenwijkerland.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij ons schadeherstelbedrijf in de gemeente Steenwijkerland houden wij van eerlijkheid en transparantie. Reparaties, vervangingen en al onze andere services gaan altijd in overleg met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bij onderhoud stellen wij bovendien gratis een leenauto ter beschikking. Daarnaast beschikken wij ook over een haal- en brengservice. Zodoende blijft u altijd mobiel.

Profiteer van onze gunstige garantievoorwaarden

In veel gevallen profiteert u van de garantie op werkzaamheden aan uw auto die uitgevoerd worden bij ons schadeherstelbedrijf in de gemeente Steenwijkerland. Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact. Daarom profiteert u ook bij Automobielbedrijf Veld van deze garantie, want ook wij zijn aangesloten bij BOVAG. Dat geldt tevens als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.

Laat uw auto door ons repareren

Is er schade ontstaan aan uw auto, bijvoorbeeld door een aanrijding? Laat uw auto vakkundig door onze specialisten repareren. Vraag ook naar de mogelijkheden. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via Whatsapp of door te bellen naar 06-28918894. U kunt ook een e-mail sturen naar info@automobielbedrijf-veld.nl of contact opnemen via 0521-513309.