Werkplaats

Een aantal jaar geleden hebben wij een gloednieuwe werkplaats in gebruik genomen. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur voor uw totale auto-onderhoud, incl. APK keuring. Naast drie hydraulische en drie traditionele bruggen, beschikken wij ook over de nieuwste diagnostische apparaten.

Alle merken en type auto’s zijn bij ons van harte welkom. Zoals altijd staat ons uitgebreide team van geschoolde monteurs klaar voor het leveren van de beste service en kwaliteit. Er zijn geen geheimen voor ons, ook de zware klussen gaan wij niet uit de weg. Onze collega's hebben dan ook echt liefde voor het vak en geven u graag een eerlijk advies.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:
- APK
- Onderhoud en reparatie
- Bandenservice
- Aircoservice
- Schadeherstel
- Uitlijnen

Geholpen zonder afspraak
Voor kleine reparaties zoals het vervangen van lampen, ruitenwissers, bandreparatie, controleren van de bandenspanning, diagnose stellen of het peilen van olie bent u altijd welkom zonder afspraak. Wilt u na openingstijden langskomen? Neem dan contact met ons op!

Betrouwbaarheid en kwaliteit
Wij houden van eerlijkheid en transparantie. Reparaties, vervangingen en dergelijke gaan altijd in overleg met de klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bij onderhoud stellen wij bovendien gratis een leenauto ter beschikking. Daarnaast beschikken wij ook over een haal- en brengservice. Zodoende blijft u altijd mobiel.

Garantie
Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.